Soulmate Ekonomi

Leia Holmström
Leia är en tjej som gillar när det är ordning och reda, och hon ger sig inte förrän hon har full koll på läget. Lika delar målmedveten och prestigelös så ser hon alltid till att leverera. På fritiden så gillar Leia att hänga med familj och vänner, baka eller tillbringa tid i fjällen. Finns det lite tid kvar efter det, så ser hon till att effektivt dammsuga internet efter nya krimpoddar eller spännande dokumentärer.
Läs mer
Cassandra Hellman
Cassandra är en positiv, hjälpsam och ödmjuk person som trivs bäst när dagarna har mycket innehåll. Hennes största fokus och prioritet är att ha nöjda kunder och hon gör sitt yttersta för att det ska bli så. Efter studier i Sundsvall började hon på ett större företag i Hudiksvall där hon har haft olika roller - den senaste som redovisningsekonom. Vinterhalvåret spenderas mestadels i Vemdalens backar då två små barn numera ska lära sig att åka utför. Annars är skoteråkning Cassandras bästa vinteraktivitet. På sommarhalvåret får det gärna bli någon vecka som består av tältning, fjällvandring eller ett besök på något nöjesfält. Utöver diverse aktiviteter läggs den övriga tiden hemma i Hudiksvall med familj och vänner.
Läs mer
Andreas Karlsson
Andreas är en ansvarsfull och lojal lagspelare som ska hålla koll på siffrorna då han kommer vara en del av Soulmate Ekonomi. På fritiden är det mycket sport som gäller då han kör hårt som tränare i barnens fotbollslag men utöver det även intresserad av att titta på både fotboll och hockey. På vintrarna försöker han även dra fram längdskidorna då det finns möjlighet. Foto: Olle Melkerhed
Läs mer
Elin Lönngren
Elin är som person mycket målmedveten, social och positiv tjej som ser till att saker blir gjorda och aldrig ”ramlar mellan stolarna”. Hon flyttade från Dalarna 2013 för universitetsstudier och har sen blivit kvar i Sundsvall. Sedan 2016 har hon jobbat som redovisningskonsult. Den erfarenheten i kombination med hennes personlighet gör att hon är mycket duktig i sin yrkesroll. På fritiden gillar hon att vara med vänner och familj. Sommarhalvåret spenderas mycket i sommarstugan i Målsta där hon får utlopp för intresset för att odla både grönsaker och blommor. Matlagning är även ett stort intresse och ryktet säger att hon skapar fantastiskt goda maträtter.
Läs mer
Kajsa Östman
Kajsa är en riktig ja-sägare till livet. Hon är alltid att räkna med om något händer, fysiska såsom lugna aktiviteter.   Hon är duktig på att få saker i mål även i privatlivet. Är det något som ska styras upp bland vänner är Kajsa där och fixar. Då hon har kontroll över saker och ting kan hon ses som en lugn person men när man lär känna henne har hon en hel drös av positiv energi.  Efter ekonomistudier i Gävle flyttade Kajsa tillbaka till hemstaden Sundsvall. Kajsa har sedan dess jobbat i revisionsbranschen och har således fått erfarenheter från flera olika branscher och företag.   Som person är Kajsa driven, noggrann och lyhörd samt uppskattar gott samarbete. Hon gillar att göra det lilla extra för att uppnå bästa resultat.   På fritiden hittar ni henne förmodligen på padelbanan eller på gymmet. Finns tid över så uppskattas det mycket att spendera tid i fjällen och att umgås med familj och vänner.  
Läs mer