Soulmates Gävle

Henric Berglöf
Henric är en erfaren konsult inom Business Intelligence, både som arkitekt och utvecklare. Variationen i BI-projekt är något han verkligen uppskattar. Att ena dagen diskutera verksamhetsbehov för att nästa dagen nörda ner sig i SQL-kod gör att det aldrig blir tråkigt. Henric är noggrann, prestigelös och en pragmatisk problemlösare. Med sin positiva inställning och förmåga att skapa starka relationer är han en tillgång för varje arbetsplats. Då Henric inte skapar mervärde för kunder så kopplar han gärna av på golfbanan. Både mat och vin intresserar så det blir mycket tid i köket med nära och kära.
Läs mer
Jennie Axling
Jennie har 15 års erfarenhet av Business Intelligence där hon ofta arbetar med hela utvecklingskedjan från kundbehov till visualisering av resultat. Hon älskar problemlösning och att förenkla arbetssätt och skapa mervärde åt sina kunder. När hon inte utför stordåd hos kund så finner ni henne troligtvis hemma i huset med något pågående projekt, eftersom hon gärna nördar ner sig i alla möjliga saker som tekniska prylar, lego och cosplay, för att nämna några. För Jennie är det viktigt att behålla barnasinnet, för att främja kreativiteten och inte låta sig begränsas, varken privat eller i arbetslivet.
Läs mer
Johan Dotzauer
Johans erfarenhet från att driva förändring i ledande befattningar inom industrin kring områden som kommunikation, commercial excellence, finans, prissättning, affärsutveckling och digitalisering kommer att vara en stor tillgång i vårt gäng. Vi kommer alla märka av Johans inkluderande personlighet som är en katalysator för ett samarbetsklimat där hållbar innovation och utveckling uppstår när vi har förtroende för varandra. Som den passionerade flugfiskare och utomhusträningsfantast Johan är, hittar du honom ofta på skidorna, MTB:n eller ett vattendrag i fjällen beroende på säsong. Ett stort intresse för matlagning och musik ger sen många tillfällen till återhämtning!"
Läs mer
Anna Åkesson
Anna är en riktig stjärna när det kommer till att leda projekt och driva förändring. Med en gedigen bakgrund inom industri, verksamhetsutveckling och business intelligence har hon utvecklat en imponerande skicklighet för att driva projekt framåt med precision och effektivitet. Hennes engagemang och målmedvetenhet gör att hon alltid levererar goda resultat inom de tidsramar som ställs upp. Men det är inte bara jobbet som får Anna att lysa. Hon är också en sportig person som älskar att träna och äta god mat. När hon inte styr upp projekt och möten kan du hitta henne på gymmet, löpbanan eller i köket där hon experimenterar med nya recept.
Läs mer
Henrik Erngren Othén
Henrik är en framåtlutad och ambitiös konsult, vars drivkrafter är empati, nyfikenhet, samarbete samt en bottenlös lusta avseende utveckling. Med ca 20 års erfarenhet från olika roller såsom utvecklare, strateg, arkivarie och arkitekt, samt från en stor mix av branscher så tillför Henrik senioritet, ledarskap och helhetsförståelse till sina projekt. Förutom sin breda erfarenhet och omättliga nyfikenhet så är Henrik på det personliga planet trygg och lugn, och han har i flertalet av sina uppdrag fått höra att han är en uppskattad coach, mentor och kollega med en vänlig och öppen approach till sin omgivning. När Henrik inte är på jobbet spenderar han tid med familjen och vänner, hemma i Gävle eller i sommartorpet i Vibyhyttan. Andra fritidsaktiviteter och intressen som får igång Henrik rejält är traillöpning och träning, psykologi, gaming och brittiska humorserier som exempelvis The Outlaws, IT-crowd och Black Books. Henrik blir en Soulmate i början av mars.
Läs mer
Alexander Hedin
Alexander, "Alex", trivs som bäst när han vistas framför datorn och är därför alltid en glad konsult på sina uppdrag där han får göra det han älskar. Han uppskattas för sin positiva inställning, produktivitet, hjälpsamhet och vilja att djupdyka på främmande tekniska vatten för att hitta lösningar. Alex har hittills under sin tid som utvecklare varit inriktad på backend-världen och fått möjligheten att uppleva allt från komplexa system som styrenheter i radiobasstationer till små microservices. Han tycker om när han har möjligheten att vara med och driva utvecklingen hela vägen till release, och gärna med ett team på sin sida. Sedan tidig ålder har Alex gillat att resa och utforska, gärna bland gaming-världens många olika genrer och världar. På sina resor i den verkliga världen träffade han sin sambo som han gärna spenderar sin tid borta från datorskärmens bekanta sken med, tillsammans med deras lilla vovve.
Läs mer
Stefan Beronius
Stefan drivs av utveckling och att skapa bra samarbete och trivsel mellan människor med ledorden inlyssning, ödmjukhet och empati. Lugn, trygg och förtroendeskapande i arbetsvardagen och samtidigt glad, busig och social i mer uppsluppna situationer. Stefan har stor erfarenhet av att driva utveckling i roller som projekt- och programledare. Idrott har alltid varit en viktig del av livet för Stefan med många år i sanden och på hallgolvet som volleybollspelare och senare som ledare och supporter inom ungdomsfotbollen med sönerna som utövare. Allra roligast har Stefan när han kör snöskoter i en brant granskogssluttning i kall pudersnö, gärna Älvdalsskogarna där han har sina rötter. Eller om det är sommar på nån festival med hårdrock och metal. Stefan blir en Soulmate i slutet av maj.
Läs mer