Soulmates Umeå

Johan Tufberg
Johan är en positiv, entusiastisk och engagerad konsult som trivs bäst i utvecklingsteam där han får möjlighet att hjälpa till, sprida energi, bidra med humor och jobba tillsammans. Målinriktad och fokuserar alltid på att hitta lösningar.   Johan har en lång erfarenhet från ett antal olika branscher och roller. Han ser sig själv som en IT-generalist laddad med kunskaper från 20 år av erfarenhet från systemutveckling. Han har haft roller som spänner över hela skalan från erfaren systemutvecklare och produktledare till utvecklingschef.  När ”Tufberg” inte jobbar så gillar han att hänga med familjen i sitt hem på Teg. En del tid spenderas på gymmet även om garaget som även kan kallas överdimensionerad ”man-cave” lockar. Vill ni starta en monolog som kan vara lärorik beroende på ert eget intresse så fråga om ölbryggning då hembryggning är ett stort intresse. 
Läs mer
Anders Holm
Anders är en pragmatisk, engagerad och väldigt erfaren systemutvecklare som med orädd självklarhet rör sig över hela MS-stacken. Med sin positiva inställning och sitt framåtlutade angreppsätt så gör han direkt nytta för de kunder som har nöjet att arbeta med honom. När Anders inte levererar kundnytta i sina projekt så är det inte alls omöjligt att man kan hitta igenom honom på musikkonsert av det hårdare formatet, antingen i på eller nedanför scenen. Är man frontman så är man!
Läs mer
Henrik Schäfer
Henrik är en omtyckt konsult med många strängar på sin lyra. Han trivs i alla roller från fullstack-utvecklare till scrum-master eller teamledare. Oavsett om det gäller att bryta ny teknik eller att ombesörja många år gammal kod så går han all in med hög prestanda. Henrik drivs av skapande och problemlösande och trivs som bäst då arbetsdagen kryddas med en gnutta humor. Då arbetsdagen är slut lockar skidspåret och innebandyplanen (numera som tränare till barnen) vintertid. På senare år har sommarens fotboll och löpning ersatts av golfbanan. Där utspelar sig en stundtals njutningsfull och stundtals mentalt frustrerande jakt på ett lägre handikapp. Semestrar spenderas helst med familjen på resande fot. Vackra och kulturellt rika städer i all ära, men måste han, frun och de fyra döttrarna välja så står sig alltid en vacker solnedgång på en sandstrand allra bäst.
Läs mer